2020-talet

2024
Arctic Cat Cup
3-4 februari

Open
1.
2.
3.

2023
Arctic Cat Cup
21-22 januari

Open
1. Miika Lammi, Finland
2. Martin Johansson, Tväråns IF
3. Magnus Reiten, Norge

50-års jubileum firades på Östersunds Motorstadion då Östersunds snöskoterklubb upphört och gått upp i Jämtlands MK:s skotersektion. Ny arena, nya funktionärer gav en lite strulig start men allt ordnade till sig under helgen. Banan var av stadioncrosskaraktär på grund av det något begränsade utrymmet. Världspremiär för klassen Dam Ungdom 12-16 och så körde vi en specialklass: Super Fan 600. Arctic Cat Cup-bucklan togs hem av Miika Lammi, Janne Jacobs Memorial av Linus Eriksson och Snow Star Award av Thea Arnesson.

2022
Arctic Cat Cup
Inställt för första gången någonsin

2021
Arctic Cat Cup
27 mars Gräfsåsen

Open
1. Petter Nårsa, Tväråns IF
2. Oskar Englund, Njurunda MK
3. John Stenberg, Lofsdalens SK

Åter tillbaka till det klassiska namnet Arctic Cat Cup. Men annars var inget sig vanligt. För första gången sändes hela tävlingen live på nätet och ingen publik överhuvudtaget var närvarande. Så klart berodde det på covid-19 epidemin. Det fanns för ovanlighetens skull mycket snö på Gräfsåsen men det behövdes också då den smälte med ljusets hastighet. Banan var extremt kort och hela tävlingen kördes på en dag som stadioncrosstävling. Petter Nårsa tog hem sin 5:e Arctic Cat Cup och tangerade därmed meste vinnaren Börje Arvdal. Tvåa blev Oskar Englund och trea John Stenberg.

2020
ÖSSK Cup
11-12 januari Gräfsåsen

Open
1. Adam Öhman, Tväråns IF
2. Petter Nårsa, Tväråns IF
3. Magnus Reiten, Norge

Petter Nårsa var storfavorit efter överlägsna kval men i finalen kom han ut efter Adam Öhman. Petter hade slagläge men fick då problem med nödstoppen. Efter det kunde Adam köra hem bucklan relativt enkelt. Stock bjöd på spännande racing men William Svensson tog till slut hem vinsten före bland annat Oskar Englund. I Dam Stock tog favoriten Malene Andersen hem vinsten. För första gången på flera år fanns det i stort sett bara is att bjuda på för banbyggarna. Men medan Östersund i stort sett var snöfritt lyckades de duktiga banbyggarna med det omöjliga och få till en helt ok tävlingsbana.