Racer 800
1. Thomas Åberg, Bollnäs
2. Janne Tapio, LaMK (Finland)
3. Fredrik Granberg, Tavelsjö

På en rejält ombyggd Gräfsåsenbana tog Thomas Åberg hem den tredje inteckningen i den andra Arctic Cat Cup-bucklan och fick därmed behålla den. Bästa hemmaåkare var Fredrik Nilsson med en andraplats i Sport 600.

2001
20-21 januari Gräfsåsen

Racer 800
1. Johan Eriksson, Team Walles
2. Tomi Ahmasalo, LaMK (Finland)
3. Mats Persson, Storuman

Hemmaåkarna Fredrik Nilsson och Rikard Eriksson vann varsin klass. Fredrik Sport 600 och Rikard Ungdom 14-16 Damklassen gjorde återtåg i Arctic Cat Cup. Första vinnaren var Anna Henriksson, Malung.

2002
12-13 januari Gräfsåsen

Racer 800
1. Joakim Strandberg, Umeå
2. Thomas Åberg, Bollnäs
3. Fredrik Nilsson, Östersunds SSK

Dåligt med snö gav riktigt tuffa banor. Markus Nilsson Östersunds SSK vann Sport 600.

2003
11-12 januari Gräfsåsen

Pro 800
1. Daniel Olofsson, Lycksele
3. Björn-Terje Heggeli, Alta (Norge)

4 000 åskådare letade sig till Gräfsåsen. För första gången någonsin stod en förare från varje nordiskt land på pallen i stora klassen.

2004
10-11 januari Gräfsåsen

Pro 800
1. Janne Tapio, LaMK (Finland)
2. Peter Ericson, Skellefteå
3. Thomas Åberg, Bollnäs

För första gången någonsin vann en finländsk förare Arctic Cat Cup. Janne Tapio blev första ickesvensk att få en inteckning på cupen. I Ungdom 12-13 var det bara norrmän och finländare på pallen.

2005

Pro 800
3. Daniel Olofsson, Lycksele

Hemmaåkaren Robin Olausson vann Ungdom 12-13 och Marcus Evensson blev tvåa i Sport 600. Arrangörsstaben hade svettigt då det under lördagskvällen vräkte ner massor med snö. Dessutom gick pistmaskinens band sönder.

2006
7-8 januari Gräfsåsen

Racer 800

Janne Tapio tog hem sin tredje raka vinst och fick därmed behålla den tredje Arctic Cat Cup-bucklan.

2007
5-6 januari Gräfsåsen

Pro 600
2. Daniel Olofsson, Lycksele
3. Tomi Ahmasalo, LaMK (Finland)

Janne Tapio blev först med att vinna Arctic Cat Cup fyra gånger på raken. Ett perfekt avslut på karriären. För första gången kördes tävlingen fredag-lördag för att kunna ordna den stora 35-års banketten på lördagen. Jubileumsfirandet blev en finansiell katastrof för klubben. Något som fortfarande sätter spår i ekonomin.

2008

Pro 600
1. Tom Johansson, Gargnäs
2. Joakim Strandberg, Tavelsjö
3. Viktor Hertén, Nykarleby (Finland)

Även detta år kördes tävlingen fredag-lördag. Med Janne Tapio borta blev Pro 600 en mycket spännande och öppen final.

2009

Pro 600
1. Viktor Stenman, Storuman (Arctic Cat)
2. Dan Lang, Åredalen
3. Johan Lidman, Älvsbyn

Återigen körs tävlingen lördag-söndag. Viktor blev den förste som vunnit Arctic Cat Cup på en Arctic Cat. Innan har tävlingen som bekant hetat Sno-Tric- eller Aktiv Cup. Premiär även för Monster racet. Ett rövarheat Där de bästa i Pro Open och Pro Stock möts. Även där vann Viktor.